Harem in de Hemel

Tekst Micha Jacobs
Foto’sSander Boer

Zon,zwembad en… vrouwen!

Harem in de hemel Onze Micha die in de Hemel is, Zijn Naam worde geheiligd door Playmates en andere heerlijkheden;

GeefHem heden zijn dagelijkse champagne en laat Hem genieten, zodat ook wij alvast kunnen genieten van alles wat ons daarboven te wachten staat en leid ons niet in bekoring,maar schenk dat glas nog voor Hem in. Amen.
(vrije interpretatie van Onze Vader, het christelijke gebed gericht aan God)

Als je ooit voor de hemelpoort staat, dan kun je maar beter een goed verhaal hebben om binnen te komen. Ik heb het uit mijn hoofd geleerd, want een spiekbriefje stijgt niet zo makkelijk op als je ziel. Het klinkt ongeveer als volgt. Petrus!In het echt zie je er beter uit dan op de plaatjes in de Kinderbijbel! Niet dat ik je na de Kinder-bijbel nog ergens heb gezien of over je heb gelezen. Ik heb namelijk elk goddelijk geloof verloren op het moment dat ik de helft van mijn Eerste Heilige Communie-geld moest afstaan aan de arme kinderen in Afrika. Ik weet dat ik hiermee mijn eigen glazen ingooi, maar ik kan niet tegen je liegen. Niet zoals ik heb gelogen tegen de pastoor tijdens de doop mis van mijn petekind, toen ik met gekruiste vingers plechtig heb beloofd te geloven in God als Schepper van Hemel en Aarde. Sorry daarvoor. Ook mijn excuses voor het feit dat ik in dienst van Panorama gedaan heb alsof mijn gebroken enkel met goddelijke interventie werd geheeld tijdens een genezingsdienst. Foutje. Nu ik zo voor deze poort sta,de palmbomen zie wuiven, de zon op mijn kop voel en het gekir van krolse dames hoor, dan moet God wel bestaan. Ik geloof in Hem, echt waar! Daarnaast: ik heb nog nooit iets gestolen, ik heb nog nooit iemand geslagen en ik ben altijd goed geweest voor mijn moeder. Kom op dus, Petrus! Laat me erin!”

Of het een overtuigend verhaal is, weet ik niet. Ook niet of ik wel in de goede rij naar de hemel sta.Het is een rij vol zonnebankbruine, geblondeerde vrouwen in witte leggings en een roze lijntje rond de lippen. Hun schreeuwende kinderen spelen tikkertje in de mensenmassa. Als dit de rij naar de hemel is, gooi mij dan maar meteen in het vagevuur. Mijn laatste uur op aarde is een hel. Gelukkig duurt de hemelvaart maar twee uur. Wel luxe, hoor, zo met een vliegtuig

Maak open! Cap Martinet, Ibiza.
De weg naar de hemel is een hobbelig zandpad dat je nauwelijks ziet vanaf de openbare weg, 100 meter verderop slaan golven op een verlaten kustlijn. Het pad ligt verscholen tussen de groene omheiningen van de naastgelegen designvilla’s en het kronkelt naar een grote, bruine muur waar een wachtpost met een rieten dak bovenuit torent. Camera’s op de muur registreren alles wat er voor de poort gebeurt. Dat is natuurlijk niet voor niks. Achter deze poort ligt het namelijk: de hemel, het hiernamaals, het walhalla, het nirvana. Niet bedoeld voor normale stervelingen. Daar sta je dan,als enige. Zal Petrus me al in de gaten hebben? Zal het goed zijn wat hij ziet? Sta ik niet op de zwarte lijst van de katholieke kerk? Gaan er nu niet 24 alarmbellen rinkelen? Voetstappen. Gerommel aan de poort. Een kuch. En dan dat geluid van piepend metaal als de poort langzaam in beweging komt. Dit is het dan. Het moment van de waarheid. Óf ik word nog op het laatste moment door de duivel naar de poorten van de hel gesleept of ik ga zo meteen iets zien dat mijn voorstellingsvermogen te boven gaat. Voor zover je je kunt voorstellen hoe de hemel eruitziet. Overal engelen? Eten en drinken in overvloed? Is alles vrij en zorgeloos? Bestaat er ultiem genot? Zijn er alleen maar vrouwen? Zijn ze allemaal voor mij? Belangrijker nog: zijn ze naakt? Het zweet staat in mijn handen. Als de duivel me nog te pakken wil krijgen, dan moet hij snel zijn,want de poort is al bijna helemaal open. Een gedaante loopt naar me toe. Het is een kleine, vriendelijke man met een bril en een zomerse gloed op zijn huid.Geen man met een witte baard in een lange jurk zoals staat afgebeeld in de Kinderbijbel.
Petrus? “Sergio. Welkom.”
Halleluja!
Sergio(59) was in een vorig leven de zoon van een Italiaanse mijnwerker die zich heeft opgewerkt tot de bekendste kapper van Maastricht met kapsalons door de hele stad. Nu is hij de faciliteitenmanager van Playground Ibiza, de hemel voor iedere man. Het is een bescheiden optrekje met dertien slaapkamers, een zwembad, een jacuzzi, een fitnessruimte, een discotheek voor 100 mensen in een ondergrondse grot, twee grote buitenbedden zoals in het sprookje van duizend-en-een-nacht, een barbecue en een waterval. Aards vermaak, dat klopt,maar dan heb je nog niet gezien wie er aan de rand van het zwembad liggen. Het zijn Mai-Lan (23), Chantal (28) en Iris (24), drie door God perfect gebeeldhouwde godinnen op de dag dat Hij in bloedvorm was. Het beste ook wat het blad Playboy ooit heeft voortgebracht. Mai-Lan is de Nederlandse Playmate van het Jaar 2008, Chantal de mooiste Playmate van 2009 en Iris is Ein Traum in Blond in de Duitse Playboy,waar ze derde is geworden in de Playmate van het Jaar-verkiezing in 2011.Sergio knikt goedkeurend. Dit is inderdaad hemels. Dat dacht Leonardo Di Caprio ook toen hij hier onlangs met zijn hele entourage neerstreek. “En, lekker,hè?” zegt Chantal. “Héél lekker!” zeg ik, terwijl ik maar snel over het water in het zwembad begin. Vanonder mijn zonnebril kijk ik naar haar vrouwelijke rondingen die glanzen in het zonlicht. Die herken ik van de filmpjes van GeenStijl TV, waarin ze lollige straatinterviews doet tijdens boerenfeesten of rond andere feestdagen. Mai-Lan rijdt rond op een scooter in een reclamespot van een telecombedrijf en breekt door als dj. Iris ken ik alleen van haar sexy foto’s. Als ze niet mooi ligt te wezen aan de rand van een zwembad, kruipt ze met haar prachtige lichaam door de modder van een archeologische vindplaats in Engeland, op zoek naar stukjes vuursteen van 500.000 jaar oud. Ze studeert archeologie. “Echt wel interessant,” zegt ze. Ze moest eens weten wat ík interessant vind op dit moment. Zoete inval Het is druk in de hemel.
God, dat is eigenaar Eric, is zelf ook thuis. Hij fladdert af en toe voorbij met zijn Thaise vriendin en strijkt dan neer op één van de buitenbedden met uitzicht opeen 4 meter hoog Boeddhabeeld bij het zwembad. Rachel, een goede vriendin van hem, kruipt er halfnaakt bij. Als ze niet op en neer naar Milaan vliegt voor een modellenklus, dan danst ze in één van de betere nachtclubs van Ibiza. Ze eet een gepureerde soep van spinazie, broccoli en ui. “Goed voor je spieren,” zegt ze.
Ik werk ook nog in de pedagogische hulpverlening. Die kinderen weten echt niet dat ik met mijn blote tieten in Playboy heb gestaan.” Iris haalt ondertussen de hele keuken overhoop. De komkommer is nog steeds zoek. Zweetdruppels &oesters Tijd om te sporten. Als dat in het aardse leven goed is voor lichaam en geest, dan is dat in de hemel zeker goed voor je ziel. En voor het oog.Zweetdruppels die over het lichaam van een Playmate dansen, wekken meer lust op dan een karrenvracht aan oesters.
Buikspieroefeningen.Chantal: “Leuk!” Oefeningen voor strakke billen. Chantal: “Nog leuker!” Beetje cardio-fitness. Chantal: “Fantastisch!” Biceps trainen. Chantal: “Jaaaaa!” Ik was al dood en begraven, maar nu heb ik helemaal het loodje gelegd. Gelukkig word ik beloond met een duik in de jacuzzi met vrouwelijk schoon. Chantal: “Als je er maar niet in gaat plassen!” Men zegt weleens dat er voor iedereen een plekje vrij is in de hemel. Eén ding is zeker: als je net zoveel geld hebt als Leonardo Di Caprio, dan is je plek in ieder geval veilig gesteld. Zoals alles veilig is zolang Sergio over de Playground waakt. Zelfs komkommers verdwijnen niet. Die liggen gewoon buiten op de eettafel, verpakt in cellofaan. Wel zo veilig.
Droomvrouwen,stuk voor stuk In de hemel van Playground Ibiza drijven de Playmates graag despot met hun imago van domme blondjes. Ze zijn niet alleen verschrikkelijk mooi, maar ze weten ook alles over voetbal, ze kunnen mee naar de kroeg en je mag ze ook nog eens met een gerust hart voorstellen aan je moeder.Droomvrouwen, stuk voor stuk. Hemels! “Mensen die ons voor dom verslijten kijken alleen maar naar het plaatje,” zegt Chantal. “Natuurlijk ziet dat er prima uit en natuurlijk liggen we er lekker wulps bij, maar we zijn meer dan alleen de stoeipoes op de foto of op het ligbed. We zijn gastvrouwen tijdens openingen, we doen presentaties, we staan op feesten, we doen modellenwerk.Eigenlijk zijn we gewoon visitekaartjes van een sexy product.” Iris: “Een sexy product is iets anders dan een sex product. Wij zijn niet plat, wij stralen klasse uit.” Klasse hoort bij een Playmate-titel en een Playmate-titel opent deuren,maar zo’n bekroning verandert een mens niet, weet Chantal. “Ik voel me niet anders, omdat ik nu eenmaal ben onderscheiden voor mijn lichaam. Haar biceps knallen bijna uit haar frêle bovenarmen. Rachel: “Net Popeye!” Chantal en Iris hebben boodschappen gehaald voor het avondeten. Daarbij heeft Chantal gelet op het aantal calorieën en koolhydraten, tot afgrijzen van Mai-Lan. Mai-Lan: “Ik hoef echt geen low-carb shit, hoor! Ik wil chips! En morgenvroeg chocoladepasta op mijn brood.” Iris: “Waar is mijn komkommer eigenlijk?” Chantal: “Volgens mij ben je erop gaan zitten!”
Iedereen vindt dat Chantal te veel kakelt. Dat vindt ze zelf ook. “Ik kakel 140 tekensper seconde,” zegt ze. “Ik ben een real-life Twitter-feed.” Insmeren tegen defelle zon hoeft ze niet.
Chantal:“Ik verbrand niet meer. Ik ben net een negerin. De enige negerin van de Achterhoek! En nog blond ook!” Harem in de hemel Rennen, springen, vliegen,duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

“En,lekker geslapen, meneer Jacobs?”
Download hier het originele verhaal

Leave a comment